SHBA-ja dhe Koreja e Jugut do të mbajnë stërvitje të përbashkët prej 21 deri 31 gusht, kumtoi Pentagoni.

Rreth 17.500 ushtarë amerikanë do të marrin pjesë në stërvitjen së bashku me trupa nga Australia, Kanadaja, Kolumbia, Danimarka, Zelanda e Re, Holanda dhe Britania e Madhe.