Snapchat e ka lansuar një filtër të ri. Imazhi i filmave vizatimor, Pikachu është i hapur për përdoruesit. Ky imazh është njoftuar se do të jetë për një kohë të kufizuar.

Snapchat thuhet se do të testoi imazhet e protagonistëve në filmat vizatimorë dhe për këtë ka filluar testimet e para.