Shkëndija e Tetovës ka mundur sot me rezultatin e pastër 2-0 Vardarin e Shkupit, i cili është dhe një nga ndeshjet më të egra në kampionatin maqedonas.

Për Shkëndijën shënuan Alimi dhe Junior. Kjo ishte ndeshja e parë e kampionatit maqedonas.