Është tashmë e zakonshme që në plazhet e Shqipërisë të shohësh dhe të ndeshesh me turistë të huaj.

Por sa vjen e bëhet e më e zakonshme zhveshja nudo e turistëve të huaj në plazhe publike.

Kjo gjë ka ndodhur me një turist serb i cili është zhveshur pothuajse nudo në plazhin e Himarës.

Ai vuri vetëm një peshqir me përmasa sa pëllëmba e dorës në pjesën intime të trupit, duke mos e vrarë mendjen për fëmijët apo gratë të cilët nuk kanë xhevap të shohin zhveshjen e tij.

Në plazh gjendej gjithashtu në tjetër pushues familjar serb i cili nisi të debatonte me të dhe pasi nuk mundi të gjente gjuhën e përbashkët me patriotin e tij, u detyrua të njoftonte personelin e hotelit, shkruan JOQ.

“Ngelen pa brek keto serbet e dreqit, spysin a ka femij apo nena ne plazh. Fotot jane bere ne himare qe njihet si plazh familjar me shume.

Pasi nje familjar serb debatoi me te ne te njejten gjuhe, sja doli dot dhe thirri personelin e hotelit per ti hequr nga aty.

U kuptua kur po flisnin anglisht dhe te dy palet po jepnin detaje drejt personelit te hotelit dhe si perfundim rezultoi me debimin e te rinjve nga plazhi,-shpjegon dëshmitari.

Global