Ajo nuk ishte kurrë larg nga probleme gjatë stilit të saj të famshëm të Big Brother.

Dhe edhe kur u largua nga shtëpia, Jemma Lucy, arriti të vjedhë gjithë vëmendjen me veshjen që i la shumë pak imagjinatës,

Ajo u shfaq në një fustan të zi të gjatë, pa të brendshme, duke treguar shumë nga trupi i saj.

29 vjeçarja tregoi krejtësisht gjoksin shpërthyes, të pasmet dhe për pak edhe ‘zogun