Leksion të cilin secili duhet ta mbajë në mend.

Sigmund Frojdi, psikiatri më i njohur dhe baba i psikanalizës na ka lënë mençuritë gjeniale dhe fjalë të urta për të gjitha kohët.

Midis tyre, është edhe leksioni të cilin secili duhet ta mbajë në mend – si t’i identifikoni njerëzit e marrë!

Psikiatri legjendar marrëzinë njerëzore e ka zbuluar shumë shpejt, por që ta zbuloni edhe ju, këshillon me një fjali të vetme:

“Shenja e parë e marrëzisë njerëzore është mungesa e plotë e turpit”, ka thënë Frojdi.

Pra, kur gjendeni në situatë që ndiheni të turpëruar për shkak të sjelljeve apo deklaratave të të tjerëve, apo ju habisin veprimet e kota – menjëherë e dini se me kë keni punë.