Ka shumë ushqime të cilat mund t’i përdorni për të qëndruar ‘më të rinj’ dhe për të mbrojtur po ashtu flokun tuaj.

Nëse konsumoni perime jeshile të cilat janë shumë të pasura me hekur, ju ndihmojnë në parandalimin e thinjave.

Po ashtu në shfaqjen e thinjave ndihmon edhe çokollata e zezë, si dhe vezët të cilat ju ndihmojnë që të qëndroni më të ri.

Salmoni luan një rol jetësor në prodhimin e disa hormoneve duke përfshirë edhe tek flokët. Frutat e detit të cilat janë të pasura me bakër dhe metal, që ushqejnë flokun tuaj.