Artistja Marina Abramovic ka emision të sajin ku mbledh persona të panjofshëm dhe ‘flet’ me ta përmes shikimit.

Por, Marina, ka pasur një mysafir të veçantë në një nga emisionet e këtij formati.

Ajo dhe Ulay, në vitet e 70-ta ishin në lidhje dhe për shkaqe të ndryshme lidhja e tyre pëfundoi. Ky i fundit vendosi të shfaqej në emisionin e saj dhe t’i shfaqet asaj përballë. Emocionin që përjetuan të dy mund ta shikoni në videon më poshtë

Të shikoni në sytë e personit që dikur ishte i dashuri juaj dhe personi i zemrës është gjë e vështirë.

Ti fillon ta mendosh jetën që ju dy mund ta kishit vetëm nëse do ishit përpiqur më shumë kujtimet që i keni nda, dhe e pyet vetën nëse keni bërë gjënë e duhur.