Eli Fara është njëra prej këngëtarëve më të dashura për publikun shqiptarë

Por, nëse Eli ka marrë zemrat e shqiptarëve me zërin dhe bukurinë e saj, vajza e saj deri me tani e ka bërë këtë vetëm me bukurinë e saj.

Këngatarja dhe vajza e saj Marina kanë postuar disa foto në Instagram dhe të dyja rrezatojnë bukuri.

Eli edhe pse ka disa vite në skenë nuk i ka ndier vitet, e për Marinan tashmë dihet se ajo pavarësisht se ka një emër tjetër, me emrin e saj të skenës dhe në facebook ka arritur të këtë miliona ndjekës.