Familja Kardashian janë të njohura për një sër gjërash, por të gjithë e dimë dashurinë që kanë ato për grimin dhe selfiet e bukura.

Ato janë gjatë gjithë kohës të kuruara dhe në formë.

Por keni qenë ndonjëherë kurioz të shikoni sesi duken vajzat Kardashian pa grim?

Në fotot e mëposhtme mund të shuani kuriozitetin.

Global