Shyhrete Behluli ka filluar që të mund vitet dhe ta mposhtë javën

Edhe pse është një grua në moshë ajo ende di të ruaj si duhet bukurinë e saj.

E fundit është edhe fotoja që Shyhreti ka postuar në rrjetet sociale ku ajo duket e re si një grua në moshën 35 vjeçe dhe në moshën 35 vjeçare.

Në këtë rinim të Shyhretës nuk dihet se kush po e luan rolin më shumë, vajza e saj si një parakuriere e suksesshme që është, burri apo edhe reja e saj.

Për më shumë Shyhreti ka qenë e angazhuar edhe këtë verë me disa projekte të reja.

hrete