Avni Sali është një kandidat tjetër që po përkrahet për komunën e Likovë për zgjedhjet lokale të 15 tetorit. Ai ka mbështetje nga rinia e elites intelektuale te Levizjes Besa.

“Profili i tij eshte shume mire i njohur si profesor ne shkollen e mesme ekonomike, njohes i mire i fushes se tij ,personalitet i drejte dhe i sinqerte qe meriton te perkrahet”, theksojnë përkrahës të tij.