Dy doktorë janë liruar përkohësisht nga detyrua pas publikimit të një videoje në rrjetet sociale, ku ata shihen duke u zënë teksa qëndronin mbi një paciente shtatzënë gjatë operacionit.

Pamje të incidentit në spitalin “Umaid” në veri të Rajasthan, në Indi, kanë qarkulluar gjithandej nëpër internet, duke shkaktuar zemërim.

Një zyrtar i lartë i spitalit i ka thënë BBC-së se gruaja dhe foshnja e saj janë mirë.

Burimi që e publikoi videon e incidentit është i paqartë, por zyrtari i spitalit e ka konfirmuar se videoja e ka burimin nga spitali.