Drejtori i një shkolle i ka kërcënuar nxnësit që i kanë publikuar disa foto, ku ai duket duke i bërë seks oral mësueses së matematikës në mjediset e shkollës, se do t’i padisë.

“Ne dëgjuam disa zhurma dhe e kuptuam se dikush po bënte seks në klasë”, tha një 19-vjeçar, nxënës në gjimnazin në Maribior të Sllovenisë, ku ndodhi ngjarja.

“Por menduam se do të ishte ndonjë nxënës tjetër. Nuk mund ta besonim se ishte mësuesja jonë e matematikës me drejtorin”.

Drejtori u justifikua se ishte përdorur fotpshopi kur pamjet u shëprndanë në rrjet. Por një gjë e tillë nuk pati më sukses kur video e tij u bë hit në Facebook.