Ndodhitë e pazakonta që tërheqin vëmendjen e qytetarëve shtohen dita ditës.

Rasti më i fundit është një vajzë e cila ushtrohet në mes të rrugëve të kryeqytetit dhe pa e patur problem fare.

Njerëzit në rrugë apo edhe ata që kanë qenë duke udhëtuar në automjetet e tyre kanë ndaluar duke e vëzhguar të habitur.

Sot ne mengjes ora 9 tek bulevardi perball ministrise se drejtesise. Video eshte filmuar nga urbani i tr se re”, – shkruan vajza që ka dërguar videon, për JOQ.al.