Tifozja seksi e Kombëtares Rike Roçi është duke kaluar pushimet e saj në bregdetin shqiptar.

Një fakt të tillë Roçi e ka dëshmuar përmes një foto mjaft provokuese të publikuar në rrjete sociale ku ka ekspozuar gjoksin e saj bombastik. Në këtë foto të saj nuk kanë munguar komentet  dhe pëlqimet e ndjekësve