Për këngëtaren serbe, Dara Bubamaba, mediat serbe kishin thënë se është në lidhje me një kroat, ku më pas u komentua dhe u kritikua për këtë lidhje.

E njohur si Dara Bubamara, ka thënë për tabloidin serb “Alo” se personi me të cilin ajo është në lidhje nuk është kroat, ashtu siç u raportua nga mediat serbe rozë, transmeton Express.

“I dashuri nuk është kroat! Jam dashuruar në të në momentin që e kam parë”, ka thënë ajo, derisa ka shpjeguar se asnjëherë nuk ka qenë në lidhje me asnjë kroat.

Ndryshe, Dara Bubamara është një këngëtare e re serbe e muzikës folk.

Global