Një femër 24-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun”, historinë e saj erotike me një djalë, të cilit nuk ia din as emrin. Ajo ka treguar se që nga mosha 16-vjeçare, ka bërë seks me më shumë se 200 partnerë seksual, por jo të gjithë ishin meshkuj.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

Kam pasur seks mahnitës fundjavën e kaluar me një djalë në pijetore që kurrë nuk e kisha parë më herët. Unë nuk e di ende emrin e tij dhe as ai timin.

Që atëherë unë e kam kuptuar se jeta ime duhet të ndryshojë.

Unë jam 24 vjeçare dhe kam pasur të paktën 200 partnerë seksualë që kur isha 16 vjeçe. Kam një trup të mirë dhe kam kuptuar shumë kohë më parë që seksi i kundërt më tërheq.

Kjo më bëri të ndihem mirë, pasi askush nuk më pëlqeu në shtëpi, kështu që me këtë vëmendje ndihesha mrekullueshëm. Nuk ishte seksi që dëshiroja kaq shumë, vetëm më pëlqente të fitoja vëmendjen.

Çfarë tjetër mund të bëja? Vajzat e tjera në shkollë më thërrisnin zuskë, por unë e urrej të jem vetëm. Nuk më ka shkuar shumë mirë në shkollë, kështu që jam punësuar në një pijetore. E dija se do të ishte një vend i mirë për të takuar njerëz.

Që nga fillimi i kësaj pune kam pasur shumë seks dhe jo vetëm me djemtë. Kam kuptuar se seksi është i mirë edhe me vajzat.

Ka ndodhur disa herë që disa djem më thoshin se më donin dhe donin që unë të qëndroja. Sa herë që ndodhte, e gjeja veten të mashtruar, pastaj kthehesha në vete.

Ndërsa, fundjavën e kaluar, bëra seks mahnitës me një një djalë në pijetore që kurrë nuk e kisha parë më herët.

Kam filluar të urrej veten time, kështu që si mund të më respektojë dikush tjetër, i cili është aq budalla sa të më pëlqejë? Nuk më pëlqen kjo që unë jam, por nuk di se si të ndryshojë.

Mendoj se do të qëndrojë gjatë tërë pjesën tjetër të jetës në këtë pijetore, por kam frikë se një ditë do të përfundojë e vetme.

Përgjigjja e psikologes:

Nuk duhet të jetë kështu. Ju duhet të mësoni të respektoni më shumë veten dhe të besoni se jeta juaj mund të jetë më e mirë.

Duket sikur keni ardhur nga një shtëpi pa dashuri dhe kjo shpjegon pse nuk ndiheni mirëdashëse tani.

Ju ktheheni tek seksi për t’u liruar nga lëndimet dhe për të mos qenë vetëm.

Pjesa më e trishtë është se ju nuk e doni veten, kështu që ju nuk mund ta pranoni dashurinë kur ajo ju ndikon drejtë në fytyrë.

E-fletëpalosja ime “Addicted To Sex” do t’ju ndihmojë të mendoni për të gjithë këtë.

Mos e fajësoni vetveten për mënyrën në të cilën keni jetuar deri tani, por bëni mendimin që mund të ndryshoni.

Kontaktoni Mix, që janë atje për nën 25 vjeç, për të gjetur ndihmë për këshillim, që të filloni të besoni se keni më shumë për t’i ofruar botës.

Dhe kontaktoni me Shërbimin Kombëtar të Karrierës për disa këshilla rreth punës, trajnimit dhe praktikës.