Vajza e Shkurte Fejzës ka një mendim për nënën e saj

Gresa Behluli mendon që nëna e saj është gjithmonë në formë, ajo nuk i ndien vitet dhe se në asnjë foto nuk ka nevojë për ta përdorur fotoshopin.

 “Mami jem ma e dashtuna n’botë, për ty vitet janë thjesht numër, kaq të bukur e të qeshur të paçim gjithmonë”, ka shkruar ajo në një postim të saj në Instagram.

Krejt në fund Gresa nuk ka harruar që të cek se “nuk ka nevojë për filtera”, duke aluduar në fotoshopin ku shumë këngëtarë në moshë e bëjnë, madje ka thashetheme se fotoshop bëjnë shumë Shyhrete Behluli dhe Mihrije Braha.