Talenti I vogël I fudbollit Erdin Veseli, po habitë trajnerët dhe klubet Italiane, me afëtsitë që po dëshmonë në fudballë në Itali.

Erdini është vetëm 8 vjec, dhe për momentin ushtronë dhe luan fudbollë për klubin A.S.D “Atletico Grifone”, në qytetin e Romës.

Ai ka filluar të meret me ushtrime që para dy viteve, në faktë kur I kishte vetëm 6 vjet, por për gjithë këtë sukses të Erdinit janë angazhuar prindërit, të cilët në Itali janë edhe me punë.

Ai deri më tani ka marë disa mirnjohje, për sukseset e arrituar dhe cmime. Aftësitë e Erdinit në fudballë të madhë janë verifikuar edhe nga disa klube të mëdha sic, Roma dhe Lazio, ku akademit e këtyre dy klubeve, kanë shfaqur interes të madhë, për ta marë Erdinin.

Përndryshe Erdin Veseli është nga Raovici i Sarajit ka vetëm 8 është djali i Sebi Veselit ato jetojnë në Romë të Italis .