Xh. (55) nga Shkupi, i punësuar në firmën ndërtimore “Vam Inixhiering”, gjatë kryerjes së punëve ndërtimore në rrugën “Mirçe Orovçanec” në një banesë banimi ka rënë dhe ka vdekur në vendngjarje.

Siç kumtoi MPB, ngjarje e pakëndshme ka ndodhur dje pasdite. Ekspertizë në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi i SPB – Shkup, ndërsa pas urdhrit të prokurorit publik, trupi i pajetë është dërguar për autopsi.