Këngëtarja Shkenda Dubova ka mahnitur me postimin e fundit në Instagram.

Ajo, njihet për lëvizjet e saj seksi dhe këtë thotë se e ka me të leme.

Në fakt kjo gjë edhe është e vërtetë pasi Shkendën që nga fillimi i karrierës së saj e kemi parë po kaq tërheqëse.