Ndërsa në media qarkullojnë zëra se ish- kryeministri Sali Berisha është inatosur me djalin e tij, Shkëlzenin për shkak të së dashurës së tij, kjo e fundit thyen heshtjen dhe vendos të komentojë.

Në media thuhet se shkak për zënkat babë e bir është bërë showgirl-i, e cila reklamon në çdo moment luksin e pushimeve dhe mirëqënien. Mesa duket kjo gjë sipas disa portaleve nuk i pëlqen Berishës.