Në datë 1 SHTATOR në SHKUP nis shitja e biletave të Evenimentit Artistik të vitit ” Shkëlzen Doli -Albanian Soul”
Në 23 shtator në Tiranë do të zhvillohet një gala madhështore në Sheshin Skenderbej. Për herë të parë Sheshi Skenderbej do të jetë arena me e madhe muzikore për të gjithë artdashesit e muzikes Shqiptare Autoktone dhe Klasike. Të gjithë Shqiptarët do të jenë bashkë në këtë shesh në 23 Shtator.
Ky show do të transmetohet në disa TV në botë.
Violinisti Shqiptar me famë botërore Shkëlzen Doli është ideator dhe udheheqes artistik I projekti mbarëshqiptar “Shkëlzen Doli – Albanian Soul”. Maestro Doli ne vitin 2015 interpretoi ne koncertin me te madh klasik botëror te datës1 janar për publikun Vjenez portpuri të muzikes shqiptare, dhe u transmetua ne 200 stacione televizive live. Skenografia e eventit do te jete gjigande dhe do të ketë simbolike autoktone. Eshtë zgjedhur të përshatet Apolonia e Fierit .
Biletat e këtij evenimenti mund ti gjeni online ne www.myticket.al. Si dhe nga data 1 SHTATOR në Sportelin në SHKUP në qënder.