Blerim Sejdiu, i cili pretendon të jetë kandidat për kryetarë komune në Zhelinë, mbrëmë nga dhoma e shtëpisë, bëri thirrje që sot  besatarët të dalin të shuajnë zjarrin në malet  Strimnicës dhe Leshnicës.

“Nëse autoritet kompetente nuk intervenojnë deri nesër në ora 12 të shuajnë zjarrin mbi fshatin Leshnicë dhe Strimnicë, Lëvizja Besa do të del në terren të shuaj zjarrin” kishte shkruar mbrëmë Sejdiu i BESËS nga kolltuku i dhomës së tij.

Blerimi i BESËS nuk mërzitet për fatkeqësitë që mund të ndodhin në këto fshatra, por mërzitet për poenat politike. Nëse zjarri mbrëmë nuk do t’i ishte shuar nga njerëzit human, nga autoritet komunale,  sot duke pritur Blerimin e BESËS do të ishte djegur edhe BESA e rrejshme e tij.

Por sot  shiu ia prishi ëndrrën Blerimit të BESËS dhe marketingun e tij, ku  banorët e komunës së Zhelinës e kanë kuptuar se Blerimi i BESËS vetëm shkruan në Facebook dhe  nuk vepron në terren asnjëherë

Blerim populli një herë mashtrohet.