Vëthët me diamantë blu dhe rozë në formë dardhe të quajtur Apollo dhe Artemis u shitën në ankand në mbrëmjen e fundit të Sotheby, për 57.4 milionë dollarë.

Ata u shitën veç e veç , por nga i njëjti blerës, vëthi blu Apollo është 14.54 karat dhe kushtoi 42 milionë dollarë kurse rozi Artemis 16 karat dhe kushtoi 15 milionë dollarë.

Global