Lady Gaga është parë më ndryshe mbrëmë në New York

Ajo tentoi të shfaqej enigmatike duke vënë një paruke mbi kokë.

Bashkë me agjentin e saj, Christian Carinon, 48-vjeçarja ka dëshpëruar me dukjen dhe stilin e saj.