Në një video të publikuar në Instagram, Fjolla Morina vjen me një veshje tejet atraktive.

Këngëtarja e ka xhiruar trupin e saj dhe videon e ka publikuar në llogarinë e saj në ‘Instagram’.

 Fjolla njihet për shfaqjet e saja joshëse në imazhet që i publikon në rrjetet sociale, por edhe në kuadër të videove që i shoqërojnë këngët e saja.

Më herët ajo e ka bërë të qartë se këtë gjë edhe ia kërkon profesioni.

Në një intervistë të mëparshme hershme, ka thënë se këngëtaret duhet të shfaqen provokuese, duke qenë se këtë e bëjnë edhe yjet e skenës ndërkombëtare.