Xhirimi i cili paraqet analistin politik jordanez i cili nëpërmes të Skype’s jep intervistë për një televizion kabllor në një paraqitje shumë të pazakontë, ka bërë bujë në rrjetet sociale, shkruan Gazeta Metro.

Majid Asfur ka dhënë intervistë për “Al Jazeera” muajin e kaluar nga ambasada e këtij vendi në Izrael.

Duket se ai nuk ishte tepër i ngarkuar me këtë intervistë, pasi që në pjesën e epërme e trupit, e cila në fakt shihej në televizion, kishte veshur rrobe serioze, derisa poshtë ishte në variantin shtëpiak.

Laptopin e kishte “siguruar”me dy jastëk.

Derisa jepte intervistën dikush e kishte xhiruar dhe e publikoi video xhirimin në rrejte sociale.