Këto ëmbëlsira të vogla të malit, janë frutat më të preferuara.

Por, ato nuk janë vetëm të shijshme, por edhe shëruese.

Natyrisht, nuk është e lehtë t’i gjeni.

Këto dredhëza mali janë ilaç natyral kundër shumë sëmundjeve. Mund të përdoret e gjithë bima, gjethet dhe frutat.

Pikat e vogla të verdha, dredhëzave të malit u dhurojnë vetitë terapeutike