Ministrja e Mbrojtjes Rdmilla Shekerinska vetëm për ara dhe lejthia do të harxhoj 5 mijë euro, nuk dihet se sa harxhon për darka e dreka.

Kjo ministri ka  shpallur konkurs për blerje arave, fëstëkave dhe lajthiave me vlerë prej 285.714,29 denarë që i bie afërisht 5 mijë euro.