Ju jeni shumë të sigurt se keni gjetur personin e duhur, dashurinë e jetës.

Po flasim për atë person që ju dëgjon edhe kur ju flitni pa kuptim, kur keni nevojë që të shani kolegët e punës ose thjesht është aty për të ju përqafur pas një dite të keqe.

Por si mund ta dimë me siguri se kemi gjetur njeriun e duhur, njeriun që doni të jeni me të deri në fund të jetës suaj?

Fatmirësisht, shkenca ka disa përgjigje për këtë dhe janë disa shenja që keni gjetur të duhurin.

Jeni të dy pozitivë

Ju shkëmbeni mesazhe deri në një masë, nuk e teproni

Limitoni përdorimin e rrjeteve sociale

Ju përkdhelni njëri tjetrin

Ju debatoni në vend se të mbani për vete ndjenjat tuaja dhe hidhërimet

Keni marrëdhënie seksuale rregullisht

Jeni të ngjashëm

Keni shprehi të kundërta të shpenzimit të parave

Qeshni me shakatë e njejta.