Rruga e Bulqizës që të çon në minierë është shembur dhe rrëshkitja e tokës ka marrë me vete një furgon dhe një barakë mbi të. Shembja është në 50 m dhe në 7 m thellësi.

Fatmirësisht nuk ka pasur viktima, sepse furgoni ishte i parkuar dhe baraka pa njerëz brenda.

Organet vendore kanë shkuar në vendin e ngjarjes.

Global