Zeshkane në të kuqe. Është reperka Maya Jama e cila ka bërë një fotosesion shumë të nxehtë kohëve të fundit

Thjesht ajo duket e bukur para aparatit.

Aq e bukur sa vështirë do ta gjenit ndonjë zeshkane me këtë pamje kaq rrezatuese.

E mbi të gjitha ajo është edhe repere dhe shumë shpejt pritet që të dal me këngë të reja.

Suksesin qysh tash e ka të shkruar në ballë