Seven Saraçi, këngëtari që po bën karrierë në Amerikë, ka publikuar sot këngën e tij më të re.

“Juicy”, titullohet ajo dhe është sjellë vetëm në versionin audio. Saraçi ka bashkëpunuar me reperin Tonic rreth këtij projekti.

Para një javë ka sjell projektin më të ri muzikor “Molotov”. “Molotv” deri më tani është shikuar mbi 75 mijë herë në YouTube.