Adhuron të shpërndajë fotot e saj në rrjetet sociale dhe Emily Ratajkowski postoi të hënën në Instagram një set fotografik të realizuar në shtëpi.

Modelja 26-vjeçare pozoi me bikini, duke shoqëruar një nga fotot me shkrimin “Orë magjike”.

Emily e kishte fjalën për perëndimin e diellit, atë periudhë të ditës që në Angli quhet “ora e artë”. Është pikërisht ai momenti kur shumë persona pëpiqen që të bëjnë foton perfekte.