Ariana Grande ka përdorur “Insta Story” për t’iu treguar fansave se ajo ka anuluar koncertin e saj të ardhshëm në Vietnam për shkak të problemeve shëndetësore.

“Fansat e mi në Vietnam, kërkoj falje nga thellësia e zemra, por në të vërtetë kam probleme shëndetësore”, ka shkruar këngëtarja 24-vjeçare.

“Unë erdha në Vietnam e emocionuar të këndojë, por mjeku im nuk do të më lejojë të këndojë për ju sonte. Më vjen shumë keq. Po ju premtoj se do të këndojë në të ardhmen. Dua t’ju falënderoj për mirëkuptim”.

Arian pritej të performonte sonte në Vietnam, për të vazhduar më pas në Pekin dhe në Kinë.