Selia e re e Google e imagjinuar nga arkitekti danez Bjarke Ingels është në Mountain View.

 Hapësira të mbuluara nga një tendë e madhe xhami, nën të cilën ndërtesat modulare mund të lëvizen lehtësisht sipas kërkesave.

Sigurisht që janë inovative, janë të vetëmjaftueshme por shpesh i paarrtishëm dhe mjaft të shkëputura nga lagjet urbane.

Që nga anija e Apple tek serrat sferike të Amazon, deri tek fshati i Facebook, dhe selia e re modulare e Google. Këto janë disa nga projektimet e lagjeve të tyre të kompanive hi-tech.