Moderatorja dhe këngëtarja Elita Rudi ka bërë një selfie. Kjo është e zakonshme për të

Por, me sa duket ajo e ka mësuar edhe trukin e këtyre selfieve.

 Për Elitën selfiet janë një lojë.

Këtu si duket Elita ka dashur të thotë që edhe për këtë punë duhet pak lojë dhe jo të postohet çdo fotografi në rrjetet sociale.

Në fakt ajo edhe duket më ndryshe në këtë foto.

Elita, kohëve të fundit publikisht ka dalë se është në lidhje me Gjikon derisa ende nuk ka treguar se a do të vazhdoi me serinë e re të emisionit të saj.