Lideri i ASH-së, Ziadin Sela sot pasi prezentoi bashkimin e disa sujbekteve dhe OJQ-ve në Alenacë për Shqiptarët tha se me BESËN jemi në kontakte dhe kemi komision partial i cili merret me negociatat.

“Kemi një komision partiak i cili merret me negociatat me partitë politike, ndërsa kemi sot mbledhje të kryesisë qendrore ku do të informoheni në vazhdimësi”, ka thënë Sela.

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1706656342701156/