Kuvendi i Kosovës, përmes një njoftimi ka bërë të ditur se në ora 15:00 pritet të vazhdojë seanca konstituive e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Burime të zeri.info brenda koalicionit PAN, kanë bërë të ditur se seanca jo vetëm që do të vazhdoj, por ky koalicion ka siguruar edhe numrat për votimin e kryeparlamentarit.

Ndërkohë Adem Mikullovci u ka shpërndarë grupeve parlamentare ftesën për vazhdim të seancës.

Në vazhdim të seancës pritet të votohet për kryetar dhe kryesi të Kuvendit.

Global