Ishin ndër çiftet më të përfolura të medieve rozë, madje kishin filluar edhe me duetet të cilat përmbanin detaje nga jeta e tyre private, shkruan revista Kosovarja.

Një lidhje e fortë e cila nuk mendohej se do i vie fundi, ata kishin qenë aq të lidhur sa që ka pasur raste kur mëngjeset I kanë zbardhur edhe nëpër aeroporte.

Sot ata vazhdojnë jetën dhe karrierën por në rrugët e ndara. Tuna muaj më parë është bërë nënë e vogëlushit të cilin e pagëzoi me emrin Tian, dhe sita ditës në rrjetet sociale e tregon gëzimin dhe dashurinë që e përjeton në rolin e prindit.

Por, athua e mbajnë mënd këtë moment ?