Sara dhe Lori Hoxha, trashëgimtaret e Top Channel, janë mjaft të afërta me njëra-tjetrën dhe kjo tregohet shpesh në postimet e tyre.

Këtë herë  ka qenë Lori Hoxha, ajo e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ku shfaqet së bashku me Sarën duke darkuar.

Të dyja motrat duken në formë mjaft të mirë fizike dhe gjithashtu mjaft seksi të veshura me të zeza.