Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjedisve të qytetit është rritur, informoi Lidhja Automoto e Maqedonisë në raportin e sontëm për gjendjen e rrugëve.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të pastërta.

Në vendkalimet kufitare nuk ka ndalesa më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Global