Gjatë luftës së fundit në Kosovë janë dhunuar rreth 20 mijë gra dhe vajza të reja.

Një nga të mbijetuarat është rrëfyer për televizionin Tribuna.

Përveç dhimbjes, brengë të madhe ka edhe trajtimin nga rrethi, e sidomos nga familja e burrit.

Kritikon fuqishëm edhe institucionet e vendit për mos përkrahjen e kësaj kategorie.