Një burrë 60 vjeçar ka rrëfyer për The Sun se është i varur nga masturbimi, përcjell Bota sot.

Ai ka treguar se para 1 vit e gjysmë i ka vdekur gruaja, me të cilën ka pasur jetë seksuale të mirë, ndërsa tani nuk di çka të bëjë, pasi i mungon ajo.

Rrëfimi i tij:

Jam i brengosur se jam i varur nga masturbimi.

Kam provuar të ndaloj por nevoja për të më ka mundur.

Periudha më e gjatë që kam qëndruar pa e bërë është një javë, por kam menduar gatë gjithë kohë për të.

Unë jam 60 vjet dhe gruaja ime e dashur ka vdekur para 18 muajsh.

Ne gjithmonë kemi pasur jetë seksuale të mrekullueshme dhe tani më mungon aq shumë.

Më duhet vetëm të mendoj për jetën tonë seksuale dhe dëshiroj ta kënaq veten.

Unë gjithmonë e kam shijuar masturbimin, sidomos tani që jam vetëm.

Kam provuar gjëra të ndryshme për ta larguar mendjen nga aty por nevoja për të është gjithmonë më e madhe se unë.

Përgjigja e psikologes:

Ti ke pasur jetë të mirë seksuale me gruan tënde dhe mënyra më natyrale për ta kujtuar atë është masturbimi.

Mos u brengos për këtë, vetëm shijoje.

Ti nuk je duke bërë asgjë gabim. Ji aktiv në jetën sociale dhe kështu do të kesh edhe gjëra tjera në të cilat mund të fokusohesh