Një burrë 31 vjeçar, baba i një vajze 4 vjet ka rrëfyer për The Sun se dëshiron të bëjë seks dhe e fantazon gruan e tij sikur herën e parë, por ajo nuk do, përcjell Bota sot.

Burri thotë se ai punon në shumicën e kohës jashtë vendit, ndërsa kur vjen gruaja i thotë që mjafton seks dy herë në javë.

Rrëfimi i tij i plotë:

Seksi ishte i mahnitshëm me gruan time kur filluam lidhjen dhe nuk mund të besoja sa me fat isha.

Ajo mbeti shtatzënë brenda një viti dhe unë isha i tronditur kur u bëra baba, megjithëse nuk ishim shumë që ishim së bashku.

Tani janë bërë 5 vite që kur jemi martuar dhe kemi një vajzë që është 4 vjet. Gruaja ime është 30 vjet ndërsa unë jam 31.

Ne kemi pasur uljet dhe ngritjet tona. Unë jam i pari që e pranoj se nuk kam qenë burrë i mirë për të.

Por unë punoj shumë që t’i siguroj familjes time një jetë të mirë. Unë tani punoj jashtë shtetit në kohën më të madhe të vitit. Fillimisht bëmë video thirrje seksi.

Gruaja ime nuk ishte e prirur për të filluar me një gjë të tillë, por dukej si një zëvendësim i mirë për seks së bashku.

Në vitet e kaluara kjo është bërë më e rrallë. Për muaj jeta jonë seksuale nuk është ekzistente. Kjo ka ndikim të madh tek unë pasi unë kam një makinë të lartë të seksit.

Kur unë jam në shtëpi, gruaja thotë se seksi dy herë në javë është i mjaftueshëm.

Unë sugjerova që të bënim diçka të re, duke bërë një listë me gjërat që mund t’i bëjmë, që ta zbulojmë fantazinë e njëri tjetrit.

Gruaja ime tha se ishte një ide idiote dhe u tërhoq.

I kam thënë disa herë se jam i brengosur që nuk kemi jetë seksuale dhe ajo më ka thënë që të gjej dikë tjetër nëse nuk më pëlqen siç janë gjërat.

Sigurisht që një grua e dashur nuk duhet ta thotë këtë, por duhet të jetë e gatshme të bëjë kompromis për të gjetur mënyra për përmirësimin e situatës?

Për mua ajo është po aq të dëshirueshme sa ditën që u takuam. Unë mendoj se çdo mashkull në situatën time do të ishte frustrues të mos ketë asgjë seksuale në pjesën më të madhe të vitit, pastaj të kufizohet në pjesën tjetër të kohës.

Kur përpiqem të flas me të për gjendjen tonë, ajo gjithmonë e ndryshon temën.

Unë kam nevojë për seks në jetën time. Nuk e kuptoj se si gruaja ime e re dhe tërheqëse mund të qëndrojë muaj të tërë pa ndonjë aktivitet seksual kur unë nuk jam.

Dhe kur jam në shtëpi, ndodh vetëm disa herë në javë.

Përgjigja e psikologes:

Gruaja jote nuk ndihet e dashur dhe e dëshiruar.

Ajo ndihet e përdorur. Ti the se nuk ke qenë burrë i mirë dhe e kuptoj se çka do të thotë kjo për të.

Për gratë, seksi nuk është një kuti e ndarë por ka të bëjë me gjithë marrëdhënien.

Mos shiko vetëm për përgjigje seksuale. Pyete atë se çka do ta bënte të ndihej më e dashuruar dhe më të interesuar në shpërndarjen e fantazive seksuale me ty.

A është esenciale për ty puna jashtë vendit për muaj të tërë?

Duket sikur ta lësh gruan tënde si një prind të vetëm. Do ë ishte mirë për vajzën tënde po ashtu që ta shihte babain e saj më shpesh.

Mos prit që jeta seksuale të kthehet papritur në vendin e saj.

T’i ndryshosh gjërat dhe të jeni të afërt sërish do të të marrë kohë dhe të duhet durim.

Gruaja jote ka nevojë të ndihet e vlerësuar, jo vetëm e dëshiruar