Dance with me’ po vjen sërish me sezonin e ri të tretin me radhë.

Edhe këtë herë do të ketë konkurrentë të fortë, në mesin e tyre edhe këngëtarë e moderatorë.

Sipas anabel është zbuluar se këngëtarja Rovena Stefa do të jetë çift me moderatorin e njohur kosovar, Meriton Mjekiqi me të cilin pritet të krijojnë një atmosferë të bukur nën tingujt e muzikës dhe vallëzimit si partnerë.