Rihanna e ka blerë një shtëpi të re. Këngëtarja e famshme botërore ka investuar 6.8 milionë dollarë për të blerë këtë shtëpi e cila me të vërtetë është përrallore.

Shtëpia ka 6 dhoma gjumi, 9 banjo në hapësirë prej 7000 metrash katrorë.

Po ashtu shtëpia ka edhe teatër filmi, palestra, fitnes, dhomë bilardo, pishina dhe oborr të madh.