Prej vitesh njëra nga këngëtaret më të dashura të muzikës popullore.

Remzie Osmani veç që me këngë të mira ka qëndruar në maje, ka ruajtur edhe pamjen e saj të freskët, shkruan GazetaExpress.

Këngëtarja ka një bukuri natyrale dhe mund të konkurojë edhe me këngëtaret më të reja në moshë.

Në një fotografi së bashku me vajzën e saj të publikuar në rrjetet sociale, Remzia lirisht mund të krahasohet me të dhe të dyja duken si të jenë binjake.